Járt még úgy valaki, hogy tisztességesen tanult az érettségire, az év végi jegyei is jók lettek, az értettségit ennek ellenére borzalmasan elrontotta?
"attól függ, hogy erős, vagy gyenge iskolába jártál. ráadásul, ha gyengébe, akkor hiába tanulsz meg mindent, amit lead a tanár, nem lesz elég,"
A tanrend mindenhol ugyanaz. Ergo Ady Endre az szakközépben és gimnáziumban is Ady Endre. Az már a tanár egyéni belátás, hogy mit követel és mit nem.
Gyenge suliba jártam, ahol a tanárok nem tanítottak semmit, csak követeltek. Az emelt töri és angol faktomat leszarták magasról, egyedül kellett felkészülnöm, semmi segítséget nem kaptam.
Negyedik év végére töriből a második világháborút kezdtük...
Egy élvezet volt... Ebből a szempontból egy erős iskolába járó egyénnek marha jó dolga van, őt felkészítik, és tanítják is rendesen...
Második vagyok.
Végül 56% lett, szóval sokkal rosszabb, mint amire számítottam. Szerencsére ELTE fizikára nem olyan egetverően magasak voltak eddig a ponthatárok.
Az idegesít, hogy erre széttanultam magam, magyarra, törire alig és azok meglepően jól sikerültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!