Mit gondoltok a HÖK-ösökről?
Hát én nem sok jót, de gondolom egyetemenként más. Nálunk nagyjából csak akkor jeleskednek amikor inni kell. Bármit szervezniük kell az többnyire összecsapott, nincs rendesen megszervezve. Ha 1-1 hallgatónak van gondja sokat kell a nyakukra járni, hogy valamit kezdjenek is vele.
Időnként van valami nagyobb probléma ami sok hallgatót érint olyankor is inkább lebeszélik a diákokat segítés helyett. Pl volt egy ZH ahol hibás ábra volt, nem lehett megoldani így a feladatot de nagyon sok pontot ért. A tanár is mondta hogy ez így tényleg hibás próbálta kivetíteni a jó ábrát, de alig maradt idő így megoldani azt a feladatot nem adott rá plusz időt, holott a saját hibája volt. Sokan bukták a ZHt ezért, mert alig pár percet kaptak egy bonyolult ábrára. Ment a vita miatta a FB csoportban a HÖKösök meg csak annyit írtak, hogy sajnos ilyen van ezért nem fogják megkérni a tanárt hogy újraírhassák, ott a pótZH. Végül a hallgatók maguk oldottak ezt meg a tanárral a HÖK segítsége nélkül.
Bezzeg ha az van hogy piálni kell egyből előkerülnek. Nagyjából csak a kocsmában meg a HÖK irodában filmet nézve láttam őket.
Van köztük néhány aki tényleg segítőkész, ha kérdés van a FB csoportban segítenek, intézkednek, de a döntő többség semmire se jó.
Annyira nem érdekelnek, hogy fel sem ismerem azt, hogy ki a HÖK-ös meg ki nem. :)
Egy alkalom volt még csak, amikor megjegeztem egy csaj arcát. Gyakorlaton pofázott, hogy a helyén ülök. :D
Csak ránéztem a "Ki a f@$zOm vagy?" nézésemmel és annyit mondott, hogy "Na mindegy". :D Ennyi volt.
Azért nehezen barátkoznék meg a gondolattal, hogy egy nálam 1-2 évvel fiatalabb kislány utasítgatna ilyen dolgokban.
22/F
Nem tudom melyik egyetemre jártok, de nálunk komoly munkát végezünk MINDEN program, jótékonysági akció megszervezését mi végezzük, emellett kari tanácsok (kari vezetés), felvételi, jogorvoslati és egyéb bizottságok szerves részét képviseljük. A hallgatók érdekeit lehetőségekhez mérten maximálisan védjük.
Üdv: egy kari képviselő HÖKös
(Kedvencem az mikor mondják h a hökösök mennyi pénzt kapnak :DDD az alkalmi fizetéseinkből amit 3 év alatt kaptam a sok munkáért, talán már tudnék venni egy teljes árú vonatjegyet a Balatonra :DDDD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!