Milyen jó kémia tesztgyűjtemények vannak emelt érettségire?
Figyelt kérdés
Ilyen elméletre "rámenő" kémia tesztgyűjteményt keresek, ami fedi az emelt érettségi követelményeit nagyjából (tudom, hogy nincs ilyen).
Megvan a Villányi-féle munkatankönyv, meg a Mozaikos feladatgyűjtemény. Ezen kívül miből lehetne még elméletet gyakorolni?
#egyetem #tanulás #követelmény #kémia #érettségi #orvos #gimnázium #felkészülés #elmélet #munkafüzet
2017. júl. 28. 20:10
2/3 A kérdező kommentje:
A Villányi-félét használtan vettem, néhány része (általában pont ami kell) ki van töltve, a mozaik meg sokszor gagyi kérdéseket tesz fel.
2017. júl. 28. 20:24
3/3 anonim válasza:
Villányi és a korábbi emelt kémiákat csináld meg végig. Nekem csak ezekkel kilencven százalék lett, és azért nem lett több, mert elnéztem egy feladatot, szóval valószínűleg elég lesz, a többivel csak az idődet vesztegeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!