Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » PTE BTK gólyatábor milyen?...

PTE BTK gólyatábor milyen? Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy menjek-e. Tudom, hogy nagy élmény, de én picit zárkózott vagyok. Szerintetek emiatt felesleges kihagynom a tábort?
2017. júl. 27. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát, volt olyan, hogy volt 4 vödör 4 csapatnak, aztán aki több testnedvet bele tud "tenni", az nyert. Volt olyan, hogy hányásból kellett szájjal műanyag játékfigurákat kiszedni és láncszerűen egymás szájába továbbadni. Meg egy szerencsétlennel megitattak 3 deci vodkát egy húzóra, az a srác nem haza ment a GT-ből. Nem, amúgy nem. :D Egyrészt fingom sincs, mert nem oda járok, másrészt semmi durva nem lehet semelyik gólyatáborban az ELTE-s '13-as eset óta, harmadrészt meg ha picit introvertált vagy, akkor is menj el, mert:

1. Akár az vagy, akár nem, életed egyik legjobb élménye lesz, és nem feltétlen az ivás miatt (ami lesz, de nyilván nem úgy, ahogy az előbb - poénból - megfogalmaztam -.

2. Rengeteg embert meg fogsz ismerni, ami később borzasztó nagy előny - jegyzetek, tanulás, délutáni lazulás/bulizás szempontjából, illetve ha pár HÖK-öst ismersz, az se baj, mert később, ha netalántán kérdésed van, ők tudnak gyorsan válaszolni.

3. Nem kötelező, és nem is lesz a fentieken kívül hátrányod, ha nem mész el, de én úgy gondolom, hogy zárkózottság ide vagy oda, ha valamire egyszer kerül sor (jó esetben) az életben, abban részt kell venni.

No para, jó lesz, hidd el. :)

2017. júl. 27. 16:14
 2/3 A kérdező kommentje:

Jó, nem is gondoltam arra, hogy nagyon bedurvul, elvileg felnőtt emberek vagyunk, arra mondunk nemet, amire akarunk:D

De amúgy köszi a választ, ment a zöld jel:D

2017. júl. 27. 17:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyébként az én gólyatáboromban ezek megtörténtek, azért vettem ezt a példát :D De az rég volt, olyat már semmiképp nem csinálhatnak meg, úgyhogy no para :D
2017. júl. 28. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!