21 évesen gáz gólyatáborba menni?
Figyelt kérdés
Ha minden jól megy, ősztől egyetemista leszek. Sajnos ki kellett hagynom 2 évet. Gólyaként nagyon kilógnék a sorból 21 évesen?2017. júl. 23. 22:22
1/11 anonim válasza:
Miért lenne?
Nem, nem fogsz kilógni.
2/11 anonim válasza:
Ha fiú vagy borotválkoz meg és nem lesz baj :D
3/11 anonim válasza:
Nagyon sokan nem érettségi után kezdik az egyetemet, hanem 1-2 év kihagyással. Egyébként meg egy 18 éves meg egy 21 éves gyerek között egyáltalán nincs szembetűnő különbség.
4/11 anonim válasza:
Ha szeretsz bulizni nehogy kihagyd, egyáltalán nem fogsz kilógni.
5/11 anonim válasza:
Ha menni szeretnél mindenképp menj. ;) Én találkoztam 38 évessel is,nem a kor számít.
6/11 anonim válasza:
Nem gáz, és nem lógnál ki.
Maximum te érezheted majd kellemetlennek a szituációt, de nincs rá ok, és ne is érezd.
7/11 anonim válasza:
mert egy 21 éves egy 18 éves mellett olyan feltűnő mi?
9/11 anonim válasza:
én is 21 évesen megyek, mondjuk szervezőként :D
de amúgy legkevésbé sem gáz, mondjuk tavaly én csak 20 voltam, de kutyát nem érdekli a korod
10/11 anonim válasza:
Na ja, amúgy ha nem hirdeted magadtól fennhangon, akkor senki sem fogja azt hinni, hogy nem 18-19 vagy, hanem 21.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!