Idén jelentkeztem felsőoktatási szakképzésbe, de nem töltöttem fel a középiskolai bizonyítvány 12 év végi jegyek dokumentumát. Van lehetőségem fellebbezni valamilyen módon? Illetve a biológia jegyhez ez az indok volt írva:
Figyelt kérdés
" A tanulmányi pont érvénytelensége miatt figyelmen kívül hagyva" ez mit jelent?
Valaki olyan írjon, aki jártas ezekben, próbálom hívni az ügyfélszolgálatot de nem tudom mert azt mondja h átmeneti túlterheltség miatt hívjam később...
tláltam egy fellebbezős papírt de nem tudom hogy az jó e, meg nem tudom miért nem fogadta el a bioszt..
2017. júl. 27. 08:59
1/7 anonim válasza:
Ha te mulasztottál (márpedig igen), nincs módod fellebbezni.
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen megoldás? ezen bukik el az egész?
2017. júl. 27. 09:17
4/7 A kérdező kommentje:
hát ez hihetetlen :(
2017. júl. 27. 09:22
6/7 anonim válasza:
ezért nem érdemes fellebbezni:
A jogorvoslat során azok a dokumentumok vehetők figyelembe, amelyeket a jelentkező az általános felvételi eljárásban határidőre csatolt a jelentkezéséhez.
Beadhatod, de kukázzák...
7/7 anonim válasza:
A bioszt azért nem fogadták el mert 12.-ben is van és az utolsó 2 év eredménye kell....de te ebből az egyiket nem küldted el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!