Segít valaki? Hogy lehetne neki állni?
Figyelt kérdés
8.os vagyok és 3 hét múlva ballagás...csinálunk a tanárknak egy elbúcsúzó műsort amin minden tanárnak más,más diákok írnak egy minimum 10 soros szöveget...lehet humors is de ne sértő. Segít valaki hogy hogy lehetne neki kezdeni???2010. máj. 22. 17:18
1/5 anonim 

válasza:

Üljetek össze a többiekkel és beszéljétek meg. Így.
2/5 A kérdező kommentje:
háth kicsit nehéz mivel tegnap mondta el az osztályfőnökünk és keddre kell ( és csak ketten csináljuk és kb 20 km van köztünk)
2010. máj. 22. 17:23
3/5 anonim 

válasza:

Mivel mi nem ismerjük a tanárokat, így elég nehéz a dolgunk, szerintem ülj le az osztály normálisabbik felével és találjátok ki közösen, legalább addigis összedolgoztok.
4/5 A kérdező kommentje:
ebben igazad van igazából én valami olyasmire gondoltam hogy az elejére pl XY néni lassan már 2 éve tanít minket..utána a tanítási módszereit és utána a humorosabb történetek szerintetek így jó lenne?
2010. máj. 22. 17:30
5/5 anonim válasza:
Msn-en vagy skyp-on nem megy? Üljetek ott össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!