Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Segít valaki? Hogy lehetne...

Segít valaki? Hogy lehetne neki állni?

Figyelt kérdés
8.os vagyok és 3 hét múlva ballagás...csinálunk a tanárknak egy elbúcsúzó műsort amin minden tanárnak más,más diákok írnak egy minimum 10 soros szöveget...lehet humors is de ne sértő. Segít valaki hogy hogy lehetne neki kezdeni???
2010. máj. 22. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Üljetek össze a többiekkel és beszéljétek meg. Így.
2010. máj. 22. 17:21
 2/5 A kérdező kommentje:
háth kicsit nehéz mivel tegnap mondta el az osztályfőnökünk és keddre kell ( és csak ketten csináljuk és kb 20 km van köztünk)
2010. máj. 22. 17:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel mi nem ismerjük a tanárokat, így elég nehéz a dolgunk, szerintem ülj le az osztály normálisabbik felével és találjátok ki közösen, legalább addigis összedolgoztok.
2010. máj. 22. 17:23
 4/5 A kérdező kommentje:
ebben igazad van igazából én valami olyasmire gondoltam hogy az elejére pl XY néni lassan már 2 éve tanít minket..utána a tanítási módszereit és utána a humorosabb történetek szerintetek így jó lenne?
2010. máj. 22. 17:30
 5/5 anonim válasza:
82%
Msn-en vagy skyp-on nem megy? Üljetek ott össze.
2010. máj. 22. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!