Reális ha egyetem mellett (Pázmány-BTK) heti 20 óra munkát szeretnék végezni?
Figyelt kérdés
Az iskola mellett szeretném ha a szüleimre kevesebb kiadás hárulna, így akarok nekik segíteni. Megoldható lehet a fentebb említett munkavégzés? Esetleg tudtok ajánlani valammi munkát Piliscsabán vagy Budapesten? Személyes tapasztalatoknak is örülnék
Előre is köszönöm :)
2017. júl. 21. 22:56
1/4 anonim válasza:
persze, megoldható
én mindig éjjel dolgoztam 12 órákat
de sokat elosztották, és mondjuk 3-4x dolgoztak 4-5 órát pl moziban vagy cukrászdában
2/4 anonim válasza:
Az, hogy reális vagy sem nem tudom megítélni. Sok mindentől függ, pl. hanyas jegy a cél, milyen gyorsan tanulsz, milyen nehéz a szak, milyen az órarendes, van-e katalógusos órád, ha igen mennyi. Szóval ha ezeket figyelembe véve úgy érzed, hogy belefér a 20 óra akkor semmi gond. Én speciel külön órákat adok, heti 15-20 órát, ami ha kiszámolod 45 perces órákkal 12-15 órámat veszi el és nagyon jól keresek vele.
3/4 anonim válasza:
BTK mellett bármit lehet csinálni.
4/4 anonim válasza:
Pázmány mellett heti 35 órát is tudsz dolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!