Bizonyítvány ellenőrzés, hogyan?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy vettem fel valakit egy pozícióra és bemondta, a érettségi papírja számát ( ugye csak úgy vehetek fel most a törvények szerint valakit, ha regisztrálom az iskolai végzettségét, iskolai papírja száma) Mivel nem nagyon ismerem ezt a sulit, (dolgozok iskolája, és azt hiszem meg is szűnt)hogyan derül ki, hogy esetleg hamis a papírja? Lekérni nem akarom az iskolát, mivel egy barátom ajánlotta ezt a lányt..(egyébként sem tudom, hogy le tudnám-e, mivel, hogy megszűnt az a középiskola..) Szóval, a regisztrációs oldalon kijött volna, ha nem jó a suli papírja, vagy is hamis?2017. júl. 20. 17:17
1/2 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg felvenni a kapcsolatot az oktatási hivatallal és ott mondd el mit szeretnél. Talán ott tudnak segìteni.
2/2 A kérdező kommentje:
Éppen ez a lényeg, hogy nem akarok semmilyen hivatalt bekeverni.. mivel ismerős ajánlotta, így nem szeretnék semmilyen eljárást.. Aki tud legyen kedves válaszolni, ha felregisztrálom a bizonyítvány számát, kiderül, hogy nem stimmel a bizije??
2017. júl. 22. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!