Miért olyan nagy szám az anglisztika?
"De basszus, miért kell lenézni azt aki anglisztikára akar menni?"
Te is nagyon jól tudod, hogy az anglisztikások nagy részének semmi nem járt a fejében amikor jelentkeztek azon kívül, hogy "fú b4szki kéne valami diploma, ez az anglisztika jó lesz nekem hisz tudok angolul, nem kell majd tanulni se, tök jó lesz, bulizok meg qrok mint a gép és még diplomám is lesz, az meg hogy milyen az mindegy, majd lesz valami". Én tudom mert én ugyanezt csináltam, csak szerencsére voltak körülöttem emberek akik rávezettek hogy elég nagy kib4szás lenne már csak a szüleimmel szemben is, hogy kifizettetek velük egy rakat pénzt, közben meg nagyon jól tudom, hogy a bulin kívül semmi értelme nem lesz az egésznek. Persze vannak páran mint például a 7-es válaszoló akiknek rendes céljuk is van vele, el is tudják mondani rendesen hogy mi az, és azt is lehet rá mondani hogy na ez tök jól hangzik, de azért ez a ritkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!