Iskola szüneteltetés, lehetséges?
Sziasztok,
Kérdésem az lenne, hogy határozatlan időre szeretném felbehagyni a felsőoktatási tanulmányaimat (munka miatt). FSZ képzésen vagyok, már csak az utolsó fél év szakmai gyakorlatom maradt. Mindenképpen szeretném befejezni a sulit, de adott most egy jó lehetőségem. Ha kijelentkezek az iskolából folytathatom ugyanonnan a tanulmányaimat (maradék fél év)? Vagy hogy lenne célszerű ezt megoldani? Bármi tanácsot szívesen látok.
Ui.: ha lényeges akkor BGE-re járok
Köszönöm a válaszokat előre is :)
Csak 2 félévre tudod szüneteltetni a tanulmányaidat,de ha egymás után akarod felhasználni,akkor ahhoz még külön engedély kell.
Határozatlan időre nem lehet.
Köszönöm a gyors választ , upsz most vettem észre rossz helyre nyitottam a topikot.
Tehát ha felbehagyom a sulit, majd (pl.:) 2 év múlva újrajelentkezem, akkor előről kell kezdenem az egészet avagy kapok valamilyen dokumenumot az elvégzett targyaimról és folytathatom ott ahol abbahagytam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!