Orvosira jelentkezők! Milyen ponthatárra számítotok idén?
És nektek hány pontotok van? Azt is megírhatjátok hogy melyik egyetem:)
(Tudooom századik ilyen kerdés de kívancsi vagyok:D)
Ezt nem ertem, miert none a dote es a szote-n? Ebben semmi logikat nem latok. Es azt sem ertem hogy sosem csokkent orvosira. What.? Volt olyan ev amikor 10-et meg 20-at lentebb ment:D Nyilvan nem kotozkodni akarok, csak nem igazan ertem.
Ilyen meg sose volt hogy videkiek kozul egyik no, masik csokken, szerintem ha lesz valtozas, az a videkieket ugyanugy fogja erinteni.
Szerintem is csökkenti fog, Pesten pár ponttal vidéken számottevőbben. Úgy tippelem 1-1,5%-t ami olyan 5-8 pont tényleges esést jelent.
Lassan kezdünk elérni a "csúcsra", hisz mondjuk Pécs esetében (420), visszaosztva minimum két emelt 80% érettségit jelent, s természettudományi tárgyról beszélünk, nem magyarról, történelemről...
Nem könnyű.
Ráadásul eleve 5-10 % csak a vizsga adott napi hangulatától függ, ha úgy tetszik - milyen lábbal kelsz fel.
Igen,egyetertek, orokke nem nohet a ponthatar..ha igy mennenk, 4-5 ev mulva videken 440-450 pont kene, Pesten meg 470-480? Az elerhetetlen es irrealis. Es igen,azert csak biokem...
szoval ugy lenne logikus ha iden csokkenne, ha nem is sokat, de mint ahogy az elozo is irta, par pontot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!