Orvosira jelentkezők! Milyen ponthatárra számítotok idén?
És nektek hány pontotok van? Azt is megírhatjátok hogy melyik egyetem:)
(Tudooom századik ilyen kerdés de kívancsi vagyok:D)
Ez alapjan jobb lett a biosz/kemia emelt atlagja tavalyihoz kepest.
Pedig nem hittrm volna a velemenyek alapjan, es azokkal kapcsolatban akikkel beszeltem.
Mondjuk en PTE-re jelentkeztem(mellette meg Szegedre), 455 ponttal nem aggodok. De az ismeroseim akikkel beszeltem es Pecsre jelentkeztek elso helyen : 407,411,425, 418
En PTE-re 410-15-ot saccolok.
Valóban rosszabb lett mindkettő, én délután vagy félórán át tanulmányoztam összehasonlítva a tavalyit és az ideit. Valamit félrenézhettél hármas. :)
A biosz 3, a kémia pedig 2%-kal rosszabb, mint a tavalyaik, ahogy a kérdező is írta.
En is par pontos csokkenest saccolok egyebkent. Amugy a biosz atlag az majdnem a 2015os kozeleben van, ami azert eleg durva, tekintve hogy abban az evben 410 pont koruli eredmennyel videkre be lehetett kerulni. Bar annyira sokat iden nem hinném hogy lentebb menne.
Az orvosira felvetelizok számáról valakinek nincs infója? En csak az idei évit talaltam meg, tavalyit nem, es igy nincs viszonyitasi alapom:/
Kevesebben jelentkeztek kb. 200-zal... De ez a szám szerintem nem annyira számottevő, talán 1-2 pont mínuszt jelenthet önmagában..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!