Nektek is 0 pontot ír a felvi?
Figyelt kérdés
Minden adatom fel lett ma dolgozva,viszont a pontszámításnál még mindig 0 pont van.2017. júl. 16. 19:38
1/16 anonim válasza:
Bár nem nulla, de nem a valós pontszám. Jelenleg csak az érettségi pontok duplázást írja, viszont számomra a másik számítási mód kedvezőbb . Érettségi és középiskolai bizonyítvány egyaránt "Feldolgozás alatt".
2/16 anonim válasza:
Azt írják, csak másnap jelenik meg a pontszám a feldolgozás után.
3/16 anonim válasza:
Nekem ma lett kiírva a végleges pontszámom.
4/16 anonim válasza:
Nekem sem nulla, de nem is a kedvező pontszám.
5/16 anonim válasza:
Nekem a valós pontszámom van már pár napja. (NEM duplázás)
6/16 anonim válasza:
Nekem 62-őt de úgyis lesz gyengébb meg úgyis felvesznek mindenkit nálunk
7/16 anonim válasza:
Nem lehet, hogy olyan szakra jelentkezel, ahova külön alkalmassági van felvételinek?
8/16 anonim válasza:
Nálam sem kellett alkalmassági, mégis csak az egyik fajta számítási módban vannak fönn a pontjaim (érettségi átlag). A kedvezőbb még sehol, illetve feldolgozás alatt...-
9/16 anonim válasza:
Nulla pontot ír,nem kell alkalmassági.
10/16 anonim válasza:
nekem is 0-t ír alkalmassági nem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!