Felvételi sorrend változtatás?
Érdemes-e sorrendet valtoztatnom, ha az első, illetve második helyre nincs esélyem. A kérdés arra irányul, hogy befolyásolja-e a felvételimet a sorrend. A remény hal meg utoljára, szóval ha nem, akkor így hagyom. Orvosira jelentkeztem, sajnos csak 418 pontom lett, így Pest kiesik, Pécsben reménykedem.
Előre is köszönöm! :)
Szomorú, hogy jövendőbeli orvosok nincsenek tisztában a felvételi működésével.
Kérdező, kapd össze magad, mert egyetemen nehéz lesz. Nem bszogtásképp mondom, tényleg jó tanács.
(Húgomnak is 418 pontja lett, ő is reméli, hogy Pécsre bejut.)
Kedves #3-as! :)
Úgy tudtam, hogy nem befolyásolja a sorrend, ugyanis az egyetemek nem tudják, hogy te hányadikként jelölted őket, csak az utolsóként felvett ember pontszáma a mérvadó. Sajnos nem ez az első felvételim, és annyi sorrend változtatós kérdés/komment került mostanában a szemem elé, hogy megijedtem, hogy esetleg valami új szabály került a rendszerbe, és én lemaradtam valamiről.
Gratulálok a húgodnak, remélem találkozunk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!