Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvi.hu-n a dokumentumaim...

Felvi.hu-n a dokumentumaim még mindig feldolgozás alatt vannak?

Figyelt kérdés
Hívjam fel őket? Én tényleg nem akartam ilyenekkel csesztetni őket, meg ide kérdéseket kiírni, de már 11-e van, és semmim sincs feldolgozva. Holnap lejár a határidő. Az utolsó kivételével a bizonyítványom oldalait még februárban feltöltöttem, és azóta nem dolgozták még fel.
2017. júl. 11. 07:43
 1/5 anonim ***** válasza:
inkább hívd fel őket, én kb. 3-4 napja töltöttem fel a diplomám stb. és meg feldolgozták
2017. júl. 11. 09:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugalom. 12-e a dokomentumok feltöltésének a határideje, nem kell aggódni. Nekem sincs még minden feldolgozva, majd meglesz az is. A lényeg az, hogy holnapig van lehetőség feltölteni azt amit még eddig nem töltöttél. Mire ponthatárt hírdetnek addigra fel lesz dolgozva, nem kell izgulni.
2017. júl. 11. 10:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem már feldolgozták, én felhívnám őket a helyedben!
2017. júl. 11. 12:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket, azt mondták, 25-ig van adatfeldolgozás, addig feldolgozzák. Ja, csak ha valami nem jó, akkor ne 25-én vegyék már észre...
2017. júl. 11. 13:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyilván szívás, ha valami nem stimmel, de pont ezért kell ellenőrizni mindent. Ha feltöltöttél mindent, ami alapján pontot szeretnél számíttatni, azok megnyithatók és jól olvashatók, akkor nem lehet gond.
2017. júl. 11. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!