Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kaptam egy ilyen email-t,...

Kaptam egy ilyen email-t, levélben kell vagy elég email-ben válaszolnom?

Figyelt kérdés

Kedves Felvi Jelentkező!

Ön a mi címünket (Balassi Intézet Márton Áron Szakkollégiumi Igazgatóság - BI MÁSZ Igazgatóság, 1037 Budapest Kunigunda útja 35.) jelölte meg magyarországi értesítési címként az Oktatási Hivatal (OH) nyilvántartása számára. Az OH erre a címre juttatta el Önnek a regisztrációs levelét. Levelének kiküldéséről az Oktatási Hivatal is tájékoztatót küld Önnek e-mailben. Levele fizetési kötelezettséget (csekket) is tartalmazhat.

Levelének átvételére a következő lehetőségek közül válaszhat.

Átvétel helye:

1. BI MÁSZ Igazgatóság, 1037 Budapest Kunigunda útja 35.

2. BI MÁSZ - Debrecen, 4027 Debrecen Egyetem sugárút 13.

3. BI MÁSZ - Szeged, 6725 Szeged Kálvária sugárút 87.

4. BI MÁSZ - Pécs, 7634 Pécs Rácvárosi u 70.

Az átvétel módja vagy személyesen, vagy egy egyszerű, két tanúval hitelesített (nem közjegyzői) meghatalmazással lehetséges. A meghatalmazásnak tartalmaznia kell: meghatalmazó és meghatalmazott neve, 2-2 személyi azonosító adatuk valamint a 2 tanú aláírása, lakcíme.

Kérjük, postafordultával válaszoljon, az átvétel helyét és módját pontosan és egyértelműen megjelölve!

2010. máj. 21. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
E-mail-ben. És menj el érte minél hamarabb!
2010. máj. 21. 11:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
2010. máj. 21. 11:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Válaszoltam nekik, kb. mikor mehetek érte? Gondolom már csak kedden, nem? Vagy holnapra elküldik vajon??
2010. máj. 21. 11:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem fogják elküldeni, egyértelműen benne van, hogy te menj érte. És mivel már náluk van, (gondolom Pesten, mert azt írja az elején) ezért ha Pesten akarod átvenni, szerintem akár ma is bemehetsz érte, de kedden mindenképp. Holnapra meg amúgy se tudnák elküldeni, mert szombat lesz, és nincs posta.:)
2010. máj. 21. 13:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyébként lehet egyszerűbb lenne, ha felhívnád őket, ha tudod a számukat.
2010. máj. 21. 13:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem érted, a papír most Bpesten van és nekem kellett kiválasztani, hogy ezek közül a települések közül hova küldjék.
2010. máj. 21. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!