Kapok-e levélben értesítést, arról, hogy megszűnt a hallgatói jogviszonyom? Ha igen, leírják-e milyen okból és ha én kértem, feltüntetik-e a levélben az indoklásomat?
Figyelt kérdés
Csak azért, mert nem szeretném, hogy a szüleim megtudják, hogy az én kérésem volt a megszüntetése.2011. márc. 17. 11:31
1/2 anonim válasza:
Nekem egy hónappal ezelőtt szűnt meg a hallgatói jogviszonyom a saját kérésemre.Természetesen kaptam levélben értesítést. Egyébként a tanulmányi osztályon el is mondták a kérelem beadásakor ,hogy levélben értesítést fogok kapni. Nekem már az első oldalra beírták ,hogy saját kérésemre szűnt meg a jogviszonyom valamint a leckekönyvbe is beírták.
Sztem. így van ez minden egyetemen/főiskolán. Bár nem lehetetlen ,hogy ez felsőoktatási intézményenként változhat. (Én a Szegedi Egyetemre jártam.)
2/2 anonim válasza:
Ne bontsák fel a szüleid a leveledet, és mondd azt, hogy valami más miatt küldte a suli.
Vagy ha még nem iratkoztál ki, csak tervezed, változtasd meg előtte az értesítési címedet, és kérd a barátnőd, vagy egyéb ismerősöd címére a levelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!