Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A BME-n a bsc-s építészmérnökö...

A BME-n a bsc-s építészmérnököket jobban szórják ki, mint a az osztatlan építészeket?

Figyelt kérdés
Valamint még azt szeretném megtudni, hogy igaz-e az, hogy a bsc-s építészmérnökök 30%-a mehet tovább msc-re, a tanulási eredmény függvényében? Vagy ha ez nem igaz, akkor aki elvégezte a bsc-t az egyből mehet msc-re? Vagy hogy van ez?
2010. máj. 21. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:
felvételizni kell msc-re is. punk tum.
2010. máj. 21. 14:42
 2/5 A kérdező kommentje:
És az milyen formában nyilvánul meg?
2010. máj. 21. 16:40
 3/5 anonim ***** válasza:
2 része van a pontszerzésnek. egyik a tanulmányi pontok - az elmúlt alapképzésed során szerzett jegyekből, a másik meg simán egy felvételi feladatsoron kell pontokat gyűjteni. 2-t összeadják utána meg rangsor
2010. máj. 21. 16:44
 4/5 A kérdező kommentje:
A francba, akkor jó lenne ha felvennének osztatlanra.. de szerintem arra kicsi esélyem van:S
2010. máj. 21. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, pontosan mire gondoltál "szórás" alatt.

A két képzés hallgatói közös órákra járnak szakirányválasztás előtt, lehet, hogy olyankor is több bsc-s bukik meg, de az nem "szándékos", egyszerűen csak mivel az osztatlanon a felvételi ponthatár magasabb, valószínűleg több köztük a jobb képességű ésvagy szorgosabb hallgató. Sőt, talán még a mázlista hajlamúbb is ;). De a léc, amit át kell ugrálni, ugyanaz.

Azt nem tudom, hogy utána a bsc-sek hánya százaléka mehet tovább, de biztosan nem az összes, mert akkor full ugyanaz lenne, mint az osztatlan képzés...

2010. máj. 23. 18:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!