Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen könyveket olvassak,...

Milyen könyveket olvassak, vagy mit csináljak, ha szeretnék kicsit művelődni?

Figyelt kérdés
Tudom, nem vagyok normális, hogy 14 éves létemre, a nyáriszünet kellős közepén ilyen kérdést teszek fel. Magamat is meglepve jutottam arra az elhatározásra, hogy szeretnék kicsit többet tudni. Mindenről. Más országok, kultúra, irodalom, ilyenek. Az eddigi nyolc évemet az iskolában nem kifejezetten töltöttem hasznosan. Inkább csak melegedni jártam be. 3,6 körüli átlagom lett így évvégére, ennek ellenére nem tartom magam butának, csak lustának. Szeretném javítani a szókincsem, és többet megtudni a világról. Mit ajánlotok?
2017. júl. 9. 12:23
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, hogy kezdj el gyúrni a nyelvtanulásra. Később eléggé kifizetődő lesz, illetve egy adott kultúrát is könnyebben meg fogsz tudni ismerni.
2017. júl. 9. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!