Milyen ponthatárokat tippeltek idén a négy orvosi karra? (- the game)
Látom, hogy mások is idegállapotban vannak, kétnaponta minimum kikerül egy újabb orvosis kérdés, szóval szerintem új szintre lehetne vinni a dolgot. Mivel nem lehet értelmes módon megmondani előre, hogy mit várhatunk az idei ponthatárokkal kapcsolatban, szerintem vicces lenne tolni egy tippelőset, aztán az nyer, aki a legközelebb van hozzájuk. :D
Szóval, valahogy úgy képzeltem el, hogy mindenki ír mind a négy ÁOK ponthatárához egy tippet, és aki összességében a legkisebb különbségeket hozza, az vállon veregetheti magát. Egy adott pontszámot tippeljünk, ne intervallumot, és kb próbáljunk azokból az infókból kiindulni, amik támpontot jelenthetnek, de persze ezek sem mindig jelentőségteljesek (pl előző évek ponthatárai, jelentkezők száma, érettségi statisztikák). Összességében a korábbi ilyen kérdéseknél, amiket láttam, mindig voltak emberek, akik egész jól beletaláltak, szóval szerintem ez végső soron hasznos is lehet. :)
SOTE:438
SZOTE:423
DOTE:417
POTE:411
SOTE: 440
SZOTE: 431
DOTE: 426
POTE: 423
SOTE: 436
SZOTE: 428
DOTE: 422
POTE: 420
SOTE: 438
DOTE: 423
SZOTE: 418
POTE: 414
Tavaly is többen jelentkeztek a Szegedre, mint a Semmelweisre. :) Igaz, csak 2-vel többen, idén meg 38-cal, de az a 38 sem olyan sok azért.
POTE-re jelentkeztek egyébként a legtöbben, bár ez nem meglepő, hisz ott szokott lenni a legalacsonyabb a ponthatár.
Engem meglepne amúgy, ha SOTE-n csökkenne a ponthatár, míg a vidékieken nőne. Szerintem ilyenre még sosem volt példa, de nincs kedvem most ezt is kikeresgetni. :D Úgy gondolom, hogy idén is arányosan változnak majd a pontok.
Ez de jooo:DDDD nagyon tetszik xD
Tippeim:
SOTE:435
DOTE:420
SZOTE:422
POTE:415
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!