Szerintetek a biologia kémia tanári vagy a vegyészmérnöki jobb szakma?
Kissé megijedtem,hogy az egyetemen a vegyészmérnöki karon tömény fizika és kémia és matematika van.
Nincs vele semmi gondom de azért a biológiát sokkal jobban szeretem a kémiánál. Ma voltam pályaalkalmasságin is alkalmas lennék tanárnak és vágynák is. Nemtudom mi a jó döntés :(
Fizetés szempontjából egyértelműen a vegyészmérnöki.
De te mit szeretnél inkább? Kutatni, vegyészkedni vagy inkább gyerekeket tanítani, átadni a tudásod?
Egyébként MINDEN mérnöki szak tömény matek és fizika, de mivel ez vegyészet, így rájön a kémia is és mivel azért az élettani hatások is fontosak, ezért a biosz is kell.
A biosz-kémia szakon is lesz valamennyi matek a számítások miatt. Kemény szakpárt választottál, az tény. Viszont természettudományos tanárokból óriási hiány van.
Én biztos a tanárit választanám, ha a mérnökinek a matekja és fizikája már most megijeszt. Még a legjobbaknak is keményen kell tanulniuk a jó jegyekért, sokan kihullanak, csak a legelszántabbak végzik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!