Ezzel minek mehetnék?
Figyelt kérdés
Jó estét! A matekot gond nélkül tudom, elég ha ott vagyok órán, jártam országos versenyre is, a kémiát is órán megértem, itthon elég egyszer átnéznem valamint szeretem is. Matekból, kémiából és töriből színötös vagyok, minden egyéb tantárgyból pedig ötösre állok. Így milyen szakmát javasoltok?2013. máj. 14. 22:00
1/4 anonim válasza:
Alapvetően mi érdekel? Mi az, amit szívesen csinálsz? Csinálnál?
3/4 A kérdező kommentje:
Hát én legszívesebben valami mérnök-szerűség lennék. Pl: Anyagmérnök vagy Vegyészmérnök.
2013. máj. 16. 16:44
4/4 anonim válasza:
A Vegyészmérnökséget akkor javaslom, ha nem riadsz meg az életszagú problémáktól sem. Én is annak tanulok már 3. éve a BME-n és tényleg elég erős az elméleti oktatás, de itt a gyakorlatra is nagy hangsúlyt fektetnek. Például gyakran kell terveznünk vegyipari berendezéseket (reaktorok, bepárlók, hőcserélők, szűrők stb.) Ezeknek elég komoly elmélete is van, ami egy kicsit a fizikához hasonlító anyagrész de annál jóval vegyiparibb. Ha ez nem a te világod, az ELTE kémiát vagy gyógyszerészt javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!