Lehet e felvett vizsgát és vizsgakurzust töröltetni a TO-val?
Hétfőn lenne egy vizsgám, szombaton este próbáltam leadni de nem sikerült pedig tudtommal a vizsgákat vizsga előtti nap 12 óráig lehetne leadni.
A kurzusokkal meg az a bajom, h egyik viszaidőpontot se tudtam felvenni mert rengeteg vizsgám volt és már csomószor fizettem érte.
A vizsgát ebben az esetben nyilván az előző MUNKANAP 12-ig tudtad volna leadni. Az, hogy túlvállaltad magad, megint csak a te egyéni problémád!
Próbálkozhatsz a TO-n, de szerintem el fognak utasítani.
Miért nem tudtad leadni tegnap a vizsgát? Lehet, hogy még akkor kellett volna írnod az illetékeseknek, hogy ilyen-olyan hibaüzenet miatt nem tudod leadni a vizsgát, így lett volna bizonyítékod, hogy nem rajtad múlt a dolog. Most már nem fogod tudni töröltetni.
A vizsgakurzust szintén nem lehet, a felvett kurzusokat általában második oktatási hét végéig lehet töröltetni, később csak speciális indokkal (mondjuk tartós kórházi kezelésre szorultál), úgyhogy sajnos ez sem megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!