Felvételinél ( felvi.hu ) kötelességük az én érettségi adataimat feldolgozni, nem?
Hát akkor viszont gond lehet én biztos utánna járnék, inkább fuss egy "felesleges kört" a felvinél, mint hogy egy ilyen miatt csússz egy évet. Emberek vagyunk, tévedünk, de még a felvi rendszere is tévedhet mivel hogy emberek irányítják.
Pontot hogy nem számít nem vészes, hiszen ha olyan szakra jelentkeztél amihez alakalmassági vizsga a feltétel 0 pontot fog írni míg nem voltál vizsgázni. Pl én óvónőre adtam be így mivel a sikeres felvétel feltétele a sikeres alkalmassági vizsga megléte még nekem is 0 pontot számo mert júli 3-án vizsgázom. Pl aki kisgyermeknevelőre, gyógypedre vagy más alkalmassági vizsgához kötött szakra jelentkezik is ebben a státuszban van míg mindent nem igazolt megfelelően ami feltétele a választott szakának.
De mivel neked a már meglévő bizidet le tudták kérni a nyilvántartásból a javított tanusítványokat is le kellett volna tudniuk. S pont most nézem a felvin, hogy a közhiteles nyilv. tart. menüpontban a lekért adatok alatt van egy "Adat-felülvizsgálati kérelem" gomb is, lehet másnál is van ilyen gond. Szerintem időben ülj rá erre a dologra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!