Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért kell ennyi hülyeséget...

Miért kell ennyi hülyeséget tanulni az iskolában?

Figyelt kérdés
16 éves vok, napi hét órán keresztül szinte csak olyan dolgokat tanulunk, amire soha az életben nem lesz szükség, és utána házi feladat címen elvárják, hogy otthon is órákon át ezekkel a faszságokkal foglalkozzak... kb. hat éves korom óta tudom, mivel szeretnék foglalkozni, legalább kiválaszthatnék olyan tárgyakat, amik ehhez kapcsolódnak, de nem, minden baromságot muszáj, azt is, amihez nincs semmi tehetségem, és egy rohadt szót nem értek belőle, kész kínszenvedés. A szüleim se emlékeznek belőle semmire, mégis tök jól elélnek. Úgy érzem, az iskola csak elveszi az időmet, hogy azzal foglalkozzam, ami érdekel... meg a tanárok is gecik... a barátaimon kívül semmi értelme nincs!!
2007. nov. 22. 17:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%
örülj a hét órának, én szakközépbe járok és napi 9-10 órám van egy- egy nap. Megjegyzem, hogy heti 35 a megengedett, nekünk 41 van :S. és neked még nem kell olyan hülyeségeket tanulnod mint a népművészet.
2008. jan. 12. 10:10
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem semmi hogy ez a kérdés majdnem 14 évvel ezelőtt volt
2021. jún. 29. 07:25
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a nem semmi hogy én még mindig itt vagyok 😁
2021. jún. 29. 08:35
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Milyen életed lett?
2021. jún. 29. 08:39
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Mármint nekem vagy a kérdezőnek?

Én a 11-es voltam, már kijártam a sulit ezer éve, Angliában élek, 1 gyerekem van 🙂

2021. jún. 29. 08:41
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

15. Neked mert te vagy még itt.

Na az tök jó gratulálok. Viszont az a fura hogy sok ember elhagyja ezt az országot, de ha a témánál maradunk az oktatással kapcsolatban akkor a gyermekednek sokkal jobb lesz Angliában az oktatás mint itt

2021. jún. 29. 08:46
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Remélem🙂 és veked mi történt, melyik válaszoló voltál?
2021. jún. 29. 08:53
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én a 12 úgy hogy azóta nem sok idő telt el. Csak rákerestem erre a témára és azért találtam meg
2021. jún. 29. 08:55
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Áá azt hittem korábban is válaszoltál, mikor a kérdés aktuális volt 😁

A sok baromság helyett, nem ártott volna egy Hogyan legyünk funkcionális felnőttek tantárgy. Mi az a kaució, hogy működik a hitelfelvétel, hogy kell számlát fizetni, adóbevallás stb.

2021. jún. 29. 09:22
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Utálom amikor valaki azt mondja hogy alapműveltség,az az alapműveltség hogy haszontalan számomra rohadtul nem érdekes dolgokat tanulunk amir az életben nem fogunk alkalmazni.Azt sem értem hogy miért az az ember lehet csak ügyvéd,jogász vagy orvos stb.aki közelállt ahoz hogy kitűnő legyen.Majd ha gyerekem lesz akkor nem fogok neki ezekkről beszélni hogy én mennnyire utáltam a sulit de ha kérdezi akkor max annyit mondok neki hogy milyen tanuló voltam.
2021. jún. 29. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!