Szóbelin bukás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most érettségiztem, és történelemből elég gyatra lett a feleletem, hiába volt forrásom, csak hordtam össze a baromságokat. Talán néhány jó dolog volt benne, de mivel az egész egy nagy szerencsétlenség volt így úgy érzem, hogy nem sikerült. Sajnos az írásbelin is 32 pontom lett. Pót tételt nem húztam és nem húzattak velem. Tudom, ki az akinek nem sikerül a töri blahblahblah.. Viszont akkor így nagy eséllyel bukta?2017. jún. 22. 23:28
1/5 anonim válasza:
oo basszus, mit húztál? :(
egyébként nem biztos hogy megbuktatnak, szóbelin általában jófejek a tanárok, és biztos volt olyan amit jól mondtál, az meg már elég szerintem a sikeres szóbelihez :) főleg ha nem húzattak veled póttételt
2/5 anonim válasza:
Ha nem húzattak póttételt, akkor nem valószínű.
3/5 anonim válasza:
Ha nem volt póttétel-húzás, akkor átmentél
4/5 anonim válasza:
12%-ot kell elérned ahhoz hogy ne bukj meg. Az 6 pont. Ha nem húzattak póttételt, 6 pontod biztos van. Szóval nincs bukta.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is húzattak volna pót tételt.
Én magyarból kapásból kihúztam az egyetlen tételt amit el se olvastam.
Mondtam nekik, hogy semmit nem tudok mondani.Ők szinte könyörögtek,hogy csak néhány mondatot mondjak.Már nekem volt kellemetlen annyira akartak segíteni.
Visszaadtam.Amit utána húztam elmondtam ötösre így a kettő átlagából hármas lett a szóbelim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!