Pszichológia szakra készülők, hány pontra számítotok? (2017)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hogy sikerült az érettségi, előreláthatólag hány pontotok lesz? Hova, milyen sorrendben adtátok be a jelentkezéseteket? :)2017. jún. 20. 07:44
21/25 anonim válasza:
16-os, ha elvégez egy évet de a szakot nem akkor én úgy tudom ki kell fizetnie a felét...
22/25 anonim válasza:
Sziasztok! :) Én az eredeti kérdésre válaszolva: valószínű a Pázmányra megyek, 479 pontom lett végül. :)
23/25 anonim válasza:
Utolsó: Azt le tudod írni esetleg, milyen eredményekkel sikerült 479 pontot elérned? :O Nagyon szép! :)
24/25 anonim válasza:
Persze. :) magyar 94, matek 97, töriemelt 96, német 95, kémia 96%. Van két középfokú nyelvvizsgám és kitűnő voltam. :) Így sikerült ennyi pont... :) De hozzátenném, hogy nagyon szerencsém volt.
25/25 BIGWIZ válasza:
474 pontom lett, és Debrecenbe szeretnék menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!