Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pszichológia szakra készülők,...

Pszichológia szakra készülők, hány pontra számítotok? (2017)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hogy sikerült az érettségi, előreláthatólag hány pontotok lesz? Hova, milyen sorrendben adtátok be a jelentkezéseteket? :)

2017. jún. 20. 07:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%
Nekem 446 pontom lesz. 91-es emelt biosz es 93-as kozep angol amit duplazok, illetve van egy kozepfoku nyelvvizsgam.Azt meg nem tudom, mi legyen a vegleges sorrendem. :)
2017. jún. 24. 15:13
 12/25 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó, miket írtál be?
2017. jún. 24. 17:46
 13/25 anonim ***** válasza:
59%
Beirtam ELTE-t is, Karolit is, Pazmanyt is, biztonsag kedveert SZTE, DE, PTE-t is, de mivel Budapesti vagyok, anyagilag nem erne meg mashova mennem, igy az elso harmat veszem elore az biztos. Csak meg nem tudom eldonteni melyik milyen szempontbol elonyosebb mint a masik. Nem voltam nyilt napokon sajnos, igy egyikrol sincsen kialakitott velemenyem. Persze probaltam itt utananezni melyikrol miket mondanak, de nehez objektiv erveket talalni egyik vagy masik mellett. :)
2017. jún. 24. 18:28
 14/25 anonim ***** válasza:
59%
Illetve csak be akartam irni mind a harmat videkit de nem lehetett jelolni ennyi helyet ezert PTE-t kihagytam mert az van a legmesszebb.
2017. jún. 24. 18:55
 15/25 Jedwardlove ***** válasza:
59%
91es Biosz :o nem vagy semmi,gratulálok! A tanulmányi pontokbol nekem is 99 van a 100bol plusz 1kozep nyelvvizsga. Akkor szerintem azert nem lesz meg mert az emeltek nem sikerültek olyan magas százalékra. Elegge stresszes vagyok, igy hiába irtam angolbol jókat itthon ( pl. Listeningbol csomószor hibátlant ott egyszerűen befeszultem es nem ment :( ) pedig kozepfoku nyelvvizsgám 93% lett, tudom hogy az emelt nehezebb de en sokkal rosszabbat irtam, csak 66%ot. ( mondjuk a levelemet eleg csúnyán lepontoztak..) a gyogypedre van esélyem de egyszerűen döntésképtelen vagyok. Egyik pillanatban azt erzem hogy jovore ujracsinalom az angolt plusz csinálok C1 nyelvvizsgát ha esetleg megint elbasznam az emeltet legyen 40+ pontom es magyarból felhozom a közepemet egy emelt szintű tudásra es emelt szinten erettsegizek de neha meg ugy erzem hogy a gyógyped is tetszik es nem tudom mit csinaljak. Nincs valami tanacsotok ezzel kapcsolatban? (Gyogypedrol mindenki lebeszel h nem keres olyan sokat es en se tudom hogy valóban nekemvalo-e)
2017. jún. 24. 22:38
 16/25 anonim ***** válasza:
39%
Utolsó: ha pszichóra nem vesznek fel, 1 évig csináld a gyógypedagógiát, a jövő évi felvételi időszakban jelentkezz pszichológiára (ha esetleg nem szeretnéd meg a gyógypedagógiát). Ehhez így pont van elég féléved, ráadásul a gyógypedről több tárgyat is el tudsz ismertetni pszichóra és akkor ott azzal már előbbre leszel. :)
2017. jún. 25. 12:02
 17/25 anonim ***** válasza:
80%
Szerintetek az idei erettsegik egyebkent nehezebbek voltak mint a tavalyiak?
2017. jún. 25. 13:37
 18/25 Jedwardlove ***** válasza:
59%
Kedves utolsó előtti! :) ezen is gondolkodtam csak félek hogy egyetem mellett nehezebb lenni felkészülni közép magyarról emeletre egy ev alatt plusz az angolomat feltornászni egy olyan szintre hogy meglegyen a C1 nyelvvizsga meg egy erős emelt. Nem tudom hogy egyetem mellett mennyire bírnám megcsinalni foleg hogy mellette dolgozni is szeretnek ha ujra jelentkezek mert nem szeretnem hogy mindent a szüleim finanszirozzanak. ( pl. Az ujra erettsegi kapásból ha ket emeltet csinálnék 60.000ft ha jol tudom illetve ha járnék magyarból előkészítőre mert fajtra mar nem tudok meg angolbol is kene aki segit..)
2017. jún. 25. 14:05
 19/25 anonim ***** válasza:
59%
Ha nagyon szeretnel pszichologiara menni, akkor nem kerdes, hogy nyugodtan hagyj ki egy evet es ird ujra az erettsegiket. Egy ev azert, hogy utana egesz eletedben azt csinald amit a legjobban szeretnel. Boven megeri! Fokuszalj addig a tanulas mellett mondjuk a sportra vagy tanulj hangszeren is vagy barmi, hidd el elrepul az ido nagyon gyorsan. Egyaltalan nem gaz, ha egy evvel kesobb ered el amit szeretnel, foleg ha azt az evet hasznosan toltod! :)
2017. jún. 25. 14:21
 20/25 Jedwardlove ***** válasza:
Ebben teljesen igazad van :) csak épp ez a baj,hogy nem vagyok biztos benne. Érdekel, de egyik döntésembe se vagyok biztos. Lehet hogy ez már inkább ilyen önértékelési problémából adódik, én nem tudom. Az a baj, hogy több dolog is érdekel, de egyikért se mennék a tűzbe. Valahogy nem érzem magamban azt a motivációt,mint régen, vagy nem tudom megfogalmazni :( remelem értitek hogx mire gondolok.
2017. jún. 25. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!