Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A rendőr szakmához milyen...

A rendőr szakmához milyen tanulmányt kell elérni?

Figyelt kérdés

2017. jún. 19. 06:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem felvettek 3-as átlaggal tavaly, mondjuk én ott hagytam de mind1. Kb ennyi, a fizikai meg ezeken kell átmenni inkább, de ma már kb mindenkit felvesznek. Ha rendőr gimibe jársz akkor sokkal könnyebb.
2017. jún. 19. 06:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Megkell felelni a pszichológia teszten meg a jó fizikumúnak kell lenni. Ennyi nem kell okosnak lenni.
2017. jún. 19. 08:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Azért nem mondanám hogy nem kell ész. Engem felvettek megfeleltem, de elmentem onnan mert a törvényeket nem tudtam megtanulni. (nem rendészetiből mentem tovább) Nehéz és nem keveset kell tudni, törvények mindig változnak,ha valamit rosszul csinálsz,intézkedsz megütöd a bokád. Azt nem is mondom hogy beb*szós estéknek lőttek meg füvezésnek mivel egyből kibuksz vele, meg lesz egy híred az őrsön. Én a helyedben 2x is meggondolnám mire megyek csak tanács mert a Miskolcira jártam én is!
2017. jún. 19. 12:54
 4/10 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek
2017. jún. 19. 13:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Füvezésnek lőttek? Hát itt mindenki füvezik? Tönkreteszitek az életeteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2017. jún. 20. 09:21
 6/10 anonim ***** válasza:

Adyligetre jártam, el is végeztem. Előző kommentelők szerint kell a kemény fizikum, ezt cáfolnám, fizikailag a nulla alatt lévő személyek is elvégezték az iskolát, igaz, nem voltak közkedveltek, sem a tanárok sem a diákok körében.

Tanulással kapcsolatban annyi, hogy én 4-es átlaggal érettségiztem 60-70% körül eltt mind, kivéve a matek, az 48 lett. Azért írtam értéket is, hogy tudjátok milyen kapcsolatban vagyok a tanulással. Számomra nem volt egy nagy kunszt a tanulás része, nem kell agyontanulnod magad, de a kötelezőek kell és illik is megtanulni, tény és való, hogy a jogszabályi szöveget nehéz megtanulni, de a többiekben a hasznodra válik, hiszen ez alapján fogod elvégezni a munkádat!

Pszchió része szerintem amin sokan elbuknak, de az sem vészes, ha nem vagy agyilag zokni :)

Remélem segítettem, ha érdekel valami írj nyugodtan!

2017. jún. 20. 19:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Ja igen, csak hogy a kérdésre is válaszoljak.

Rendőr úgy lehetsz, ha elvégzed vagy valamelyik szakközépiskolát a 4 közül( adyliget,szeged,körmend,miskolc) vagy elvégzed a Nemzeti Közszolgálati Egyetem valamely a rendőrséghez kapcsolódó szakát.

DE az összes lehetőség közül először le kell érettségizned, szakközépiskolához, vagyis már szakgimnáziumhoz elég a 2-es érettségi, ott csak a meglétét nézik, viszont az NKE-n már a felvételihez ugye az elért %okat is nézik, ami alapján kapod a pontokat.

2017. jún. 20. 19:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Mind igaz amit az utolsó irt :) Gratulálok neked hogy sikerült. Én Hatvani vagyok, lehet nekem is oda kellett volna jelentkeznem nem a Miskolciba :/

Szebb jövőt!

2017. jún. 20. 21:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Miért, neked ne sikerült?
2017. jún. 20. 21:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem sajna, 1 hónapig voltam amig a fizikai volt utana ott hagytam, nem mentek a törvények sajna nem rendészetiből mentem át oda, és nem birtam a tempot :/ Ha később bukok ki ugye az meg sok pénz... nem akartam a szüleimnek sem gondot mivel nem tehetősek.
2017. jún. 22. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!