Ti mar eltetek at ilyet?
Arra gondolok ,hogy erettsegin viszonylag jo eredmenyre szamoltatok,de vegul iszonyatosan rossz lett?
Ergo en velem a mostani erettsegin tortent ilyen,valami nagyon gáz eredmenyeim lettek..
Miért, milyen eredmémyeid születtek?
Én az emelt töri szóbelivel jártam úgy, hogy a 85%-os írásbelit rettenetesen lehúzták..
3mas 4es eredmenyek.. Igy nagy esely van ra ,hogy nem jutok be az egyetemre :/.
Melesleg az egyik erettsegimbe nem adtak meg tobb mint 10 pontot es mar nem lehet fellebezni..
Nekem is a fordítottja volt.
Úgy éreztem, hogy az összes szóbelit elcsesztem, végül mindegyik érettségim 80% felettire sikerült. (3 emelt)
De ennek már 4 éve.
Erre jobb, ha felkészülsz, az életben rengetegszer előfordulhat olyan, hogy nem minden úgy sikerül, ahogy előre tervezted/érezted.
A következőket pedig ne vedd sértésnek, nagyon kérlek: a helyesírásod jócskán hagy kivetnivalót, az ergo szó pedig nem azt jelenti, amire használni akartad. Nem tudom, melyik tantárgyat szúrtad el, de ha a magyart, akkor az érthető.
Az egyetemhez sok sikert kívánok, de valóban eléggé esélyes, hogy 3-as, 4-es eredményekkel nem kerülsz be. Ha így adódik, ne keseregj, nagyon sok egyéb tanfolyam van, amivel szuper képzettségeket tudsz szerezni és elhelyezkedhetsz.
Nem veszem sertesnek utolso :).
Es tisztaban vagyok ezzel ezert is akarok ujra erettsrgizni,ha nem jon ossze.
Illetve csak az zavar,hogy a valaszodbak kb semmi koze a kerdeshez:/.
A helyesirasom meg pont nem erdekel,egyebkent is telefonrol irok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!