Akik idén már túlvannak a szóbeli emelt angol érettségin, tudnának nekem segíteni, hogy milyen témákat kaptak?
én 10-én voltam, szerintem a legkönnyebbet húztam, de örülök, ha megkapom a minimális pontszámot :D nagyon ideges voltam, össze-vissza beszéltem, a legalapabb szavakat elfelejtettem. cringey visszagondolni egyébként. a lényeg, hogy így is meglesz a 60% fölött B-)
társalgásnál arról kellett (volna) beszélnem, hogy ha foreign ember jönne a városomba, hova vinném el, mit mutatnék neki, a magyar ételeket is meg kellett említeni
debatenél a rock fesztiváloknak nagyobb a kulturális értékük, mint egy Beethoven koncertnek. itt azt mondtam véletlenül, hogy egyetértek, aztán mégis leálltam ellene érvelni. szóltak is :D állítólag meggyőztem őket, de ... elég gyenge alakítás volt
utolsó feladat meg az iskolai menza és az éttermek összehasonlítása volt. itt legalább nevettek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!