Akik idén már túlvannak a szóbeli emelt angol érettségin, tudnának nekem segíteni, hogy milyen témákat kaptak?
Figyelt kérdés
2017. jún. 8. 20:39
11/22 anonim válasza:
A globalizáció egy nagyon hálás téma szerintem,ezért is ment könnyedén.
na ilyen h conscription nem szívesen húztam volna,de gondolom iskola válogatja mit ad ki. :D
12/22 anonim válasza:
9-es vagyok. Köszönöm, remélem jól fog sikerülni.:D Neked hogy ment ma?
13/22 anonim válasza:
Én is holnap megyek, osztálytársaim meséltek törlesztőrészletes vásárlásról meg alternatív gyógymódokról. Neked hogy ment, mit húztál?
14/22 A kérdező kommentje:
9es és utolsó de aranyosak vagytok,hogy kérdezitek:) Nagyon nagyon megkönnyebbültem, képzeljétek fél1re mentem es annyit csúszott az egész,hogy fél4re mentem be végül utolsóként,szerintem kevesebbet voltam bent mint a többiek. Kérdezősnek az iskoláról voltak tök jó kérdések, a gap yearről meg ilyesmi, a vita az online shopping volt, ott is elég klassz érveket fel lehet hozni,a képek pedig a hírdetések:) Úgyhogy nagyon nagy szerencsém volt,nagyon boldog vagyok:) Egész jókat húztak a többiek is akikkel voltam, a grafitiről, vagy a tanórákról,kutyát macskát lehessen-e étterembe bevinni ilyesmi..úgyhogy nagyon drukkolok nektek ma, remélem valami könnyebbet húztok ti is!:)
2017. jún. 13. 06:27
15/22 anonim válasza:
Naaa az klassz!:D Úgy érzem nekem is akkora szerencsém volt ma, mint neked, én is egész könnyű témákat kaptam. :D Az elsőben a természetről kérdeztek, hogy milyen a kapcsolatom a nécsörrel, a másodikban arról kellett érvelnem, hogy a tanárokat váltsa-e fel robot és az utolsóban meg kifejezetten női-férfi hobbikról kellett beszélnem. Persze milliószor megálltam közben és elakadtam, de nekem az is elég hogy túléltem. :D Az a lényeg, hogy túlvagyunk rajta.
17/22 anonim válasza:
Nagyon szorítsatok, én holnap megyek!😱
18/22 A kérdező kommentje:
Dejóó, nagyon örülök hogy neked is szerencséd volt:)Szerintem az a lényeg, hogy beszélj róla, persze hogy megakad az ember néha,de túlvagyunk rajta úgyhogy pacsi:D Utolsó neked nagy hajrá holnapra!:)
2017. jún. 13. 20:38
19/22 anonim válasza:
Köszi, na én is átálltam a vizsgázottak oldalára.:) A dekorációkról kellett beszélni, vitázni a 'Boldogít-e a pénz' témában kellett, képleírásnál pedig a művészetekről kellett beszélni. Úgy értem jól sikerült, meg is dicsértek úgyhogy remélem a legjobbakat!:)
20/22 kisreka99 válasza:
1) ételek (igaz-e, hogy egészséges a gyorskaja, miért igen/nem; az emberek mostanában egészségből, vagy divatból vegetáriánusok-e)
2) debate, egyetértesz-e azzal, hogy az állam tól sok pénzt, időt, és energiát fektet a veszélyeztetett állatok megmentésébe
3) generációk közötti különbségek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!