Ha egy vizsgára feljelentkeztem, de nem mentem el, az ugye nem számít elégtelennek?
Figyelt kérdés
Ez olyan, mintha fel sem vettem volna a vizsgát? Nem kapok jegyet? Az ösztöndíj miatt fontos, 4,5 körüli az átlagom, nem akarnám, hogy ez lerontsa. Amúgy Elte Btk.2017. jún. 8. 13:29
1/8 anonim válasza:
A Neptunban "nem jelent meg" lesz beírva, nem elégtelen.
2/8 A kérdező kommentje:
Szuper, köszi :)
2017. jún. 8. 13:43
3/8 anonim válasza:
Nincs mit. Nekem is van egy ilyen vizsgám, ezért tudom :)
4/8 anonim válasza:
Nem kapsz jegyet, ellenben nálunk ELTE Tátk-n egy ilyen 4 ezer forintba kerül, ha felveszed, de nem jelensz meg. Szóval, ennek azért nézz utána, hogy ott hogyan működik :)
5/8 anonim válasza:
Jegyet nem kapsz rá, viszont nem egészen olyan mintha fel sem vetted volna, mert egy vizsgalehetőség azért ugrott vele.
6/8 anonim válasza:
Nálunk vizsgalehetőség nem veszik el ezzel meg jegyet se adnak rá, viszont 5.000 Ft, mert hogy ezzel más elől veszik el a helyet, úgyhogy büntit kell fizetni. Egyetemi szabályzatban nézd meg azért, hogy kell-e ezért fizetned. De más következménye nem szokott lenni.
7/8 anonim válasza:
Nálunk (BCE-KTK) sem megy el vizsga lehetőség, és valóban "nem jelent meg" bejegyzést kapsz a neptunba + 3000 Ft tételt, viszont elvileg kellene hogy legyen egy pár napos időkeret amíg orvosi igazolással tudod bizonyítani, hogy indokoltan voltál távol és akkor nem kell fizetni elvileg.
8/8 anonim válasza:
Érdekes, akkor ezt is egyeteme válogatja. Nálunk SZTE TTIK-n nem kellett fizetni érte, de következetesen lehúzták azt az egy vizsgaalkalmat a lehetséges össz 6-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!