Már teljesen kivagyok. Mit érdemes manapság tanulni?
Sziasztok:)
19 éves lány vagyok és már tiszta ideg vagyok a továbbtanulás miatt:( Nézegetem a különböző képzéseket, tanfolyamokat, de egyszerűen nem tudom mibe vágjak bele...mindenütt a kereskedelmi és logisztikai tanfolyamokat olvasom, de szerintem ezekkel nem tudnék annyira érvényesülni később...
aludni sem tudok sokszor, mert ezen jár a gondolatom, hová és merre...
szerintetek mit vagy milyen területen lenne érdemes tanulni?
köszönöm a válaszokat:)
Nekem már vannak álmaim...
ha befejezem a középsulit, folytatom gyakorlattal a vendéglátást. Ezután pedig fősulira akarok menni, tanítónőnek, vagy óvónőnek.
(De azt hiszem az előbbi.)
Milyen tantárgyak érdekeltek eddig?
Én most érettségiztem, és óvódapedagógusnak szeretnék tanulni. :)
Miután elvégeztem, még nem tudom mi lesz, de nem zárkózom el attól sem, hogy külföldre menjek. :)
köszönöm a válaszokat:)
sok minden érdekel, amiket szerettem tantárgyak pl. a rajz, biológia, irodalom, valamint gondolkoztam a pszichológián is, csak azt mondták, h ezt is túl sokan tanulják és nehéz vele elhelyezkedni:(
de pl. érdekelnek a Nemzetvédelmi Egyetem szakjai is, csak sajnos nem olyan jól sikerült az érettségim és nem tudom felvennének-e, ezért nézelődtem okj-s tanfolyamok között, csak már úgy kivagyok, mert telik az idő és semmi...:(
szóval elég széles az érdeklődési köröm:D
mondjuk ha tudnátok jó tippet adni, amivel van lehetőség még elhelyezkedni, akkor igazából mindegy lenne h mennyire érdekel, csak találnék végre vmi jót...:$
az álláskeresős oldal az tényleg jó ötlet:)
köszi a válaszodat:)
az tök jó:) 140 e a szép:)
köszi h írtál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!