Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Már teljesen kivagyok. Mit...

Már teljesen kivagyok. Mit érdemes manapság tanulni?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

19 éves lány vagyok és már tiszta ideg vagyok a továbbtanulás miatt:( Nézegetem a különböző képzéseket, tanfolyamokat, de egyszerűen nem tudom mibe vágjak bele...mindenütt a kereskedelmi és logisztikai tanfolyamokat olvasom, de szerintem ezekkel nem tudnék annyira érvényesülni később...

aludni sem tudok sokszor, mert ezen jár a gondolatom, hová és merre...

szerintetek mit vagy milyen területen lenne érdemes tanulni?

köszönöm a válaszokat:)

2010. máj. 18. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már vannak álmaim...

ha befejezem a középsulit, folytatom gyakorlattal a vendéglátást. Ezután pedig fősulira akarok menni, tanítónőnek, vagy óvónőnek.

(De azt hiszem az előbbi.)

Milyen tantárgyak érdekeltek eddig?

2010. máj. 18. 13:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a mérnöki pálya nem játszik annyira... pedig azt keresik...
2010. máj. 18. 13:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én most érettségiztem, és óvódapedagógusnak szeretnék tanulni. :)

Miután elvégeztem, még nem tudom mi lesz, de nem zárkózom el attól sem, hogy külföldre menjek. :)

2010. máj. 18. 13:25
 4/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

sok minden érdekel, amiket szerettem tantárgyak pl. a rajz, biológia, irodalom, valamint gondolkoztam a pszichológián is, csak azt mondták, h ezt is túl sokan tanulják és nehéz vele elhelyezkedni:(

de pl. érdekelnek a Nemzetvédelmi Egyetem szakjai is, csak sajnos nem olyan jól sikerült az érettségim és nem tudom felvennének-e, ezért nézelődtem okj-s tanfolyamok között, csak már úgy kivagyok, mert telik az idő és semmi...:(

szóval elég széles az érdeklődési köröm:D

mondjuk ha tudnátok jó tippet adni, amivel van lehetőség még elhelyezkedni, akkor igazából mindegy lenne h mennyire érdekel, csak találnék végre vmi jót...:$

2010. máj. 18. 13:33
 5/8 czibles ***** válasza:
100%

pl ezeket:

[link]

aztán felmész egy álláskereső oldalra és megnézed, hogy miből keresnek sokat.

2010. máj. 18. 13:49
 6/8 A kérdező kommentje:

az álláskeresős oldal az tényleg jó ötlet:)

köszi a válaszodat:)

2010. máj. 18. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
rengeteg közgazdasággal kapcsolatos munka van, egyik bnőm most végzett 2 éves okj-s képzést, és havi nettó 140-ért könyvelő, pedig csak 20 éves. de a biológiával is lehetnek reményeid, hogy találj egy jó munkát.
2010. máj. 18. 14:53
 8/8 A kérdező kommentje:

az tök jó:) 140 e a szép:)

köszi h írtál:)

2010. máj. 18. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!