Mikor suliba jártatok általános felső tagozatba, mi lett volna az az ésszerű díj, ami miatt akkor is tanulmányoztatok volna egy témát, ha utáljátok?
Figyelt kérdés
Pl most butaságot mondok: a csigák táplálkozási szokásai vagy a giliszták nemi élete. Ezeket ugye a nagy többség nem kedveli, de mégis hogy, milyen díjakkal érhető el, hogy ilyen nem népszerű témákat tartalmazó versenyeken részt vegyenek? Ésszerűség korlátain belül2017. jún. 7. 11:27
1/2 anonim válasza:
Valami kirandulasert mondjuk
Vagy szinhazjegy
Mozijegy
Allatkerti belepo
2/2 anonim válasza:
Hálistennek nem nyomorogtam. Reális kereteken belül semmiért nem vállaltam volna. Jelentősebb pénzösszegért esetleg igen, de azt meg nem hittem volna el, hogy kifizetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!