Gépészmérnök bsc után, ha szeretnék kicsit másabb irányba elkanyarodni, mivel ezt nem igazán szeretem, milyen msc-t ajánlanátok? Én pénzügy, számvitel vagy valamilyen infó msc-n gondolkozok. Köszi szépen a válaszokat előre is.
Figyelt kérdés
2017. jún. 6. 13:49
1/2 anonim válasza:
Az infoval többet érnél. De ez nem csak kicsi, hanem sokkal másabb irány :D Mind2 :D
2/2 anonim válasza:
Mi a cél? Egy másik szakma? Ha érdekel a programozás, akkor mehetsz pl mechatronikára is, így nem annyira távolodsz el a gépész vonaltól, de mégis kicsit más dolgokat csinálhatsz. Vagy mehetsz infóra is persze, de SZERINTEM ott is kb a programozásban van inkább potenciál (amennyiben egy ilyen váltást csinálsz).
Még esetleg gondolkozhatsz egy műszaki manager vagy hasonló gazdasági képzésben is, ha mondjuk management irányba mozdulnál. Ez sem elvetendő dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!