13 pontot emelt töri szóbelin nehéz összeszedni?
Figyelt kérdés
Írásbeli annyira jól sikerült, hogy csak ennyi kell ahhoz ami szükséges nekem. Tudom, hogy kevés 13 az 50-ből, de azért parázok hogy van olyan tétel amiből nem lenne meg még ez sem.2017. jún. 6. 11:39
1/6 anonim válasza:
Ha nem nullázzák le félreértés miatt, szerintem ha 5-10 perc között folyamatosan tudsz valamiről beszélni, használod valamire a forrásokat, akkor már valószínűleg többet fogsz kapni.
(Egyébként annyira nem értem, hogy egy jó írásbeli mellett miért kérdéses egy 30%-os szóbeli). Egyébként hajrá!
2/6 anonim válasza:
Kivétel nélkül minden érettségi szóbeli részén a lehető legkedvesebbek a tanárok. Legalábbis velünk azok voltak, és nem csak a saját tanáraink, hanem még amikor más suliban kellett emeltezni is. Még az emeltekre is 100%-ot kaptam (idegenektől). Itt már mindenki csak segíteni akar neked, hogy minél több ponttal lehessen több az érettségid és bekerülhess egyetemre. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Nyugi :)
3/6 anonim válasza:
Szia! Nekem is 11 pont kellene a szóbelin és meglenne az 50%. Szombaton megyek nagyon izgulok, bár az írásbelit is szarul éreztem és 64% lett (40re számítottam kb) Hajrá! Mit szeretnél húzni?
4/6 A kérdező kommentje:
Budapest fejlődése a XIX. sz.-ban, 1848/49 vagy 1956 jó lenne, lényeg hogy olyan legyen, amiről tudok azért 5 percet folyamatosan beszélni. 11 pont sem sok, könnyen meglesz az. Sok sikert
2017. jún. 8. 22:20
5/6 anonim válasza:
Köszi szépen!:) Huh én nemzetiségeket, Eu-t ENSZ-et meg napoleont nagyon nem akarok huzni... Nem tudom azokbol mit tudnek osszehozni max forrasokbol. Neked is sok sikert!
6/6 A kérdező kommentje:
csak hogy itt is meglegyen, 50/50 lett :D
2017. jún. 19. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!