Történelem emelt szóbelin mennyire nehéz összeszedni kb.40 pontot?
Erre a kérdésre szerintem nem lehet válaszolni. Csak és kizárólag azon múlik, hogy mennyire tudod a tananyagot és tudsz-e legalább közepesen értelmesen beszélni. :D Én tegnap voltam és kihúztam a legkönnyebb tételt, szóval szerintem nekem megvan a 40-50 pont legalább. A vizsgáztató tanárok nálunk nagyon segítőkészek voltak és jó fejek. Ha kihagytál valamit, akkor próbáltak rávezetni, hogy mit kellene még elmondani.
Szerintem a tudásodon és a vizsgáztatókon múlik minden. Nekem mindkettővel szerencsém volt. :)
Ó, az tényleg jó tétel, én is szívesen húznám. :D
Ez így egész jól hangzik. Igazából írásbelin az esszéket is úgy hoztam össze, hogy minimális volt a háttértudásom, leginkább a forrásokból és az atlaszból indultam ki, így lett 33 pontom, amivel meg vagyok elégedve. Bár szóbelin nagyobbak a témakörök és nincs választási lehetőség, azért bízom benne, hogy ha a legszörnyűbbek egyikét húzom ki, akkor is összekaparok valamit.
Még egy hülye kérdés (ha még megnézed... ezután abbahagyom, ígérem :D): milyen atlaszt lehetett használni? Mozaikost, esetleg a kék színűt (az nem tudom, mi a neve :D)? Bár gondolom, hogy nem mindegyiken suliban ugyanaz van, de hátha...
És köszi szépen a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!