EMELT történelem szóbeli mennyire nehéz?
hát nézd, elég nehéz, de tudod ez attól is függ 1) mennyit készültél 2) mennyire hatékonyan készültél, azaz nem csak magoltál pl, hanem elég esszékérdést gyakoroltál már az írásbelire is, és logikusan fel tudsz építeni egy feleletet, az összefüggéseket is megvilágítva, nem csak évszámokat rakva egymás mellé.
3) az éppen ott lévő tanároktól is rengeteg függ.
engem annó a végén a kérdésekkel "szívattak", olyan apróbetűs rész apróbetűs részét kérdezgették, hogy belekeveredtem, pedig azt is megtanultam és tudtam. csak a helyzet miatt már kapkodtam össze vissza.
úgy jöttem ki, hogy ezt jól elcsesztem, a felelet többi része oké volt, de a végén, amikor csak hápogtam komolyan mondom részletkérdéseken, azt hittem, hogy lepontoznak a picsbe.
aztán amikor megtudtam, hogy csak minimális pontot vontak le... szóval jóindulatúak voltak, és valszeg csak tesztelték, meddig tudok elmenni, úgymond, meddig mentem el én a tanulás során az apróbetűs zónába :D
szóval azért nehéz, na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!