Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha a történelem érettségim...

Ha a történelem érettségim egyes lett, hány pontot kell összeszednem szóbelin, hogy kettesem vagy hármasom legyen?

Figyelt kérdés
Nagyon elkeseredtem, hogy nem sikerült. :(

2014. máj. 22. 21:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha mondjuk tudnánk, hogy hány pontod van, akkor esetleg azt is meg tudnánk mondani, hogy hány kell ahhoz, hogy elérd a 38-at vagy a 60-at, ami tudvalevőleg a kettes illetve a hármas alsó határa. Enélkül kénytelen leszel magad kiszámolni.
2014. máj. 22. 21:29
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
És a többi tárgyad hogy sikerült? Különös tekintettel a matekra.
2014. máj. 22. 21:36
 3/16 anonim ***** válasza:
27%
3-as még egy tökéletes szóbelivel sem érnél el.
2014. máj. 22. 21:48
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
3! Ezt hogy sikerült kiszámolnod? Mivel a szóbeli 60 pont, a hármas határa is 60 pont, így tökéletes szóbelivel mindenképpen, de akár nem tökéletessel is elérheti a hármast!
2014. máj. 22. 22:52
 5/16 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem lett egyes, mert nem adnak rá semmiféle osztályzatot. Úgyhogy ezen ne izgulj. Ha jól sejtem, egyelőre nm is láttad az eredményt, csak tippelgetsz.

Ha megvan a pontszámot, akkor lehet válaszolni, az első leírta.

Egyelőre a legtöbb, amit tehetsz, hogy készülsz ezerrel.

2014. máj. 23. 06:26
 6/16 anonim ***** válasza:
25%
Azért kíváncsi vagyok, hogy aki a hármas választ lepontozta, az nem értette meg, vagy csak így fejezi ki, hogy mérges, amiért a válaszoló jobban tudja nála. Merthogy az egy tökéletes válasz.
2014. máj. 23. 06:28
 7/16 anonim ***** válasza:
25%
Bocsánat, elnéztem, a NÉGYES válaszra gondoltam, az a jó, nem a hármas.
2014. máj. 23. 06:29
 8/16 anonim ***** válasza:
26%
#4 Csak, hogy az írásbeli az 90 pont, szóval összesen lehet 150 pont. Akkor gondolom megérted, hogy 100 pontra átszámítva ha tökéletes szóbelit csinál se lehet 60 pontja végeredményként csak szóbeliből.
2014. máj. 23. 18:58
 9/16 anonim ***** válasza:
52%

Kedves utolsó, te mit akarsz átszámítani 100 pontra, és miért? Gyanítom, hogy nem ismered az érettségi rendszert. A szóbelin maximum 60 pontot lehet elérni, és ezt nem számítják át semmire, csak hozzáadják az írásbeli eredményéhez.

Azt nem mondta senki, hogy CSAK szóbelivel el lehet érni a 60 pontot. Kell hozzá egy legalább 11 pontos írásbeli is, ugyanis ennél kevesebbel nem engedik oda a szóbelire.

11 pont az írásbelin és 49 a szóbelin már hármas.

A gyakorlatban persze egy 11 pontos írásbeli után kicsi az esélye a 49 vagy több pontos szóbelinek, mert csodák nincsenek.

2014. máj. 23. 19:17
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Erre próbáltam kilyukadni a 3#as kommentemben (arra hogy 1es irásbeli után elég nehéz móka 50-60pontot összehozni szobelin), csak rossz volt a megfogalmazás és nem akartam inkább kijavitani magam nehogy mégjobban lepontozzanak. :)
2014. máj. 23. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!