Az a helyzet hogy nem járok mindennapos tesire pedig kéne mert nincs igazolásom! Megtudok bukni?
A sulinak 10 igazolatlan után értesíteni kellett volna a szülőt és a jegyzőt vagy gyámhatóságot (vagy valami illetékes szervet). Ha jól tudom akkor 50 igazolatlan után megvonhatják a családi pótlékot.
Kedves kérdező áruld már el, hogy miért is nem toltad be a képed a tesiórákra? Nyolcadikosként nem hivatkozhatsz arra, hogy diákmunkázol. Kb csak az a feladatod, hogy suliba járj. Ilyen mentalitással nem sok jövőt jósolok neked a munkaerőpiacon.
Azért valakinek nem lehet az egész életét levezetni abból, hogy ellógott egy szerencsétlenül megszervezett kamuórát (mint kb mindenki).
Ha szerencséd van, senkinek semmi kedve a hiányzásokat adminisztrálni, és max csúnyán néz rád a tesitanár, de nem fog semmi se történni. Ha nincs szerencséd, következményei lehetnek, de erről értesíteni fognak.
Én például 9-10. osztalyban rendesen bejártam plusz tesire, de aztán láttam, hogy a többiek ellógják, úgyhogy ellógtam én is, és soha senkivel semmi nem történt emiatt. Tizenkettedik végén pedig el is engedték már, mert úgyse volt senkinek két délutánja egy héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!