Szerintetek a rendészeti szakgimnáziumba való jelentkezéskor mennyire fontos a szociális helyzet? A környezettanulmányra gondolok ugyebár.
Nagy hátrány, ha nem vagyunk gazdagok? Úgy értem, nem lakunk putriban, és nem is vagyok drogos/alkoholista, senki sem az a családomban, de az első benyomás alapján inkább szegények vagyunk, mint gazdagok. Nagyon szeretnék rendőr lenni, elhivatott vagyok, csak sajnos a szomszéd utál minket (nem a mi hibánkból... Irigykedik - nem részletezem), szóval ő nem mondana jókat. És sok barátom sincsen. Ezek bajok lehetnek a felvételin? Egyáltalán 100%, hogy kijönnek?
Előre is köszönöm.
Ja és az is érdekelne, hogy hogyan zajlik a látogatás. Konkrétan mindenhol körülnéz? A házban és a kertben? Vagy csak bejön, felteszi a kérdéseket, beszél a szomszédokkal és megy is?
Mennyire kell "tökéletesnek" lennie a családnak? Szülők pszichikai állapota mennyire számít?
Amúgy természetesen elmegyek majd a suliba is személyesen feltenni ezeket a kérdéseket, csak előtte kíváncsi vagyok a ti tapasztalataitokra is.
Ajj nekem máson se jár az eszem, csak a kriminológián és kriminalisztikán. Ez határozza meg az énemet. A fegyvereket is imádom.
Bármit megtennék, hogy sikerüljön, csak attól félek, olyan dolgokon bukom el, amik nem rajtam múlnak. Lány vagyok amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!