Tippek emelt történelem szóbeli érettségire?
Figyelj van kb 8 napod , ha van elég türelmed akkor csináld azt hogy valakinek hangosan elmondod a témaköröket , szülőnek testvérnek , kutyának , macskának és akkor frankó lesz!
Források , térkép , és a folyamatos beszéd nagyon fontos , ezt is lehet tanulni de gyakorolni kell , 8 nap hosszú idő minden esélyed megvan egy jó szóbelire , ha az anyagot tudod a beszédkészség elsajátítása is fog menni csak gyakorolni kell.
Én is emeltezek de én veled ellentétben ezt a részét érzem az erősségemnek , itt ha van önbizalmad és szereted amit kihúzol akkor tudsz beszélni , gondolkodj értelmezd és szenvedélyesen szerepelj ezek nagyon fontos dolgok szerintem.
Ne aggódj és legyen biztos alap tudásod ez nagyon fontos ! Hajrá ! Ha a négy évet komolyan végig tanultad most elég csak elolvasni a könyv idetartozó anyag részeit és a beszéd meg már a könnyebb része !
Legalább te már tudod az eredményt. :)
Nekem csak június 6-án fog kiderülni.
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!