Reggel vagy este tanuljak?
Köszi a privátot és a kommentet. Hát én úgy gondoltam a reggeli tanulást, hogy mondjuk olyan 3 körül fel kelnék és tanulnám akkor a tételeket. Reggel 6:30kor már el kell indulnom szóval muszáj lenne akkor reggel 3körül felkelnem, hogy megtudjam tanulni.
Egyébként az a baj vele, hogy mind a kettő tantárgyból elég szigorú tanárom van és legalább a tétel felét kellene tudnom a kettesért, szóval legalább addig el kellene jutnom velük. Csak elég fárasztó, hogy most egy fél órája szünetet tartok előtte meg 5perces szünetekkel tanultam délután 4-től (9 órám volt ami még eléggé lefárasztott). Szerintem a maradék teteleket feléig tanulom és akkor legalább tudok mondani valamit bármelyik tételt húzom is. Elég hullának érzem magam most is de nem tudom, hogy most lefeküdjek aludni vagy igyak egy kávét és folytassam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!