Mi a véleményeteket az idei kötelező szakmai érettségiről? Nektek hogy sikerült?
Én vendéglátásból érettségiztem ami 3tantargybol állt össze. A szakmai számítást idén kezdtük el tanulni,szinte senkinek nem ment ez a része. A marketingra szart a tanárunk, hiszen az úgy is nehéz minek az?
Így lett írásbelin 37pontom.
Nekem kereskedelmi ismeretekből volt, szintén 3 tantargyból állt össze, de nekünk egész könnyű volt:) a mintafeladatok amiket megadtak nagy segítség volt így nem ért meglepetés
Nektek nem volt minta?:O
3-as, én is abból írtam! :)
Szerintem se volt nehéz nekünk, de azért a miénkkel is sokat szarakodtak előtte, konkrétan az érettségi előtt 2 hónappal véglegesítettek, hogy akkor miből is lesz az érettségi...Az első része könnyű volt nagyon, a másodikban meg szerencsém volt, mert a képleteket tudtam és így sok mindent tudtam számolni. Az osztályom nagy részének nehéz volt, de hát ők nem sokat tanulták a képleteket...:/
Egyébként meg hasznos volt a mintafeladatsor, legalábbis nekünk ahhoz nagyon hasonló volt az érettségi.
Ja, és pontszámot sajnos még nem tudok, majd csak kedden.
De szerintem legrosszabb esetben 50 körül lesz, legjobb esetben meg 65. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!