Ha valaki nem olyan okos, tehát nem kiemelkedő semmiből (átlagos), akkor kitartással és szorgalommal van esélye elvégezni egy műszaki egyetemet?
Igazából a bent maradástól nem annyira félek,mivel bekerülni műszaki karra nem olyan "nagy" dolog,de ment maradni annál inkább.
Főleg nekem ,mert nagyon sok hiányosságom van sajnos..:/
Ezért is parázom attól,hogy mennyire lesz nehéz bent maradni,mivel bukás nélkül akarnák teljesíteni :)
Ezt valóban sokan mondták már,hogy a vizsgáztatók nem valami jók a Debreceni egyetemen :/.
Mindenesetre már valamennyire megnyugodtam,köszönöm :). Remélem tényleg igazad lesz és velem is hasonlóan fog történni..
Es mernokinfon vagy?
Illetve meg nem is buktal semmibol?
Igen, VIK mérnökinfó. És igen, buktam. Rögtön az elején Analízis1-et most meg Analízis2-t. És megesik, hogy becsúszik egy-egy pótpótZH is(főleg matekból). A nehezebb vizsgák nem szoktak sikerülni elsőre de eddig nem kellett 3 alkalomnál több 1 tárgyra.
Még az elején vagyok és ha valami okból kifolyólag mégsem tudom elvégezni, szerintem akkor is megérte itt tanulni.
Ezt jo hallani :) ,marmint,hogy te is vegig tudod vinni.
De akkor ugytunik eddig feleslegesen paraztam:)
Ha nem érzed magadban a tehetséget, pl. nem erős a logikád, ne menj infóra!
Esetleg talán a hálózati irányt meg tudod próbálni, de rendszergazda semmiképp se akarj lenni. Jobban jársz bármilyen más, esetleg pénzügyi területtel. Sokan nagyon megbánják, hogy informatikusok lettek, tehetség és tudás nélkül sokat nem lehet elérni benne! Ezt profi fejlesztőként tanácsolom. Tehát ha hálózatokkal akarsz foglalkozni, de magas szinten, akkor tudom javasolni csak.
Az informatika az egyetlen dolog amiben szerintem tehetseges vagyok.Az eredmenyem az a megfelelo alap hianya miatt lett olyan amilyen...
A halozatok is erdekelnek valamilyen szinten ,azonban hozzad hasonloan en is inkabb fejleszto szeretnek lenni :).
De majd meglatom mit hoz az elet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!