Informatika érettségi! Segítség?
Ma írtam ugye az infót, szerintetek az nagy baj, ha a borítójára nem írtam oda a fájlok kiterjeszésést, csak magát a fájl nevét?
Pl. csak annyit írtam virus és nem azt, hogy virus.ppt???
én se írtam rá kiterjesztést, és akivel beszéltem, az se.
ugyanis egyikünk se tudta a kiterjesztéseket :D
Ok:) Kicsit megnyugodtam:) Mert végülis nem volt odaírva az utasításhoz, csak az, hogy a nevét írjuk oda. De ebben nincs benne a kiterjesztés.
De amúgy a képfájlok nevét is oda kellett volna írni? Mert azt sem írtam oda, de bnőm kérdeztem, s ők odaírták:S
Mert nekik elmondtak az elején egy csomó mindent, nekünk meg semmit, nem is segítettek:S
:) megkérdezném én, csak nincs tanárunk már vagy 1 hónapja. Azelőtt meg annyi volt a felkészítés részéről, hogy kapcsolt neten órán:/
Na mind1, keresek vkit akitől meg tudomm kérdezni. De amúgy ti ráírtátok?
A képeket én nem írtam fel, végül is nem külön programmal módosítottam őket, szóval nincs róluk másik változat, mindent ott helyben a feladatban csináltam. A kiterjesztéseket viszont csak le kellett volna olvasni. :) Most komolyan, elmented és megnézed mit mentettél el. Amúgy meg nem nehéz megjegyezni őket na. Én odaírtam, de nem mondták amúgy, hogy kell-e vagy nem. Szerintem nem lesz gáz, végül is meg fogják találni.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!