Nálatok már lehet tudni az érettségi eredményeket? Ha igen, hogy sikerültek?
Figyelt kérdés
2017. máj. 27. 14:16
1/11 A kérdező kommentje:
Az írásbelire gondolok még mielőtt...
2017. máj. 27. 14:24
2/11 anonim válasza:
szerintem még nincs ilyen...
nekem 31-én lesz eredmény.., neked?
3/11 A kérdező kommentje:
Nekem június 6...
2017. máj. 27. 20:48
4/11 anonim válasza:
Nekünk emailben elküldték a százalékokat már néhámy tantárgyból, de megnézni csak június 6-án lehet majd.
5/11 anonim válasza:
Nekünk is csak 6-án lehet majd megnézni, de 2 tárgyból már tudom a pontokat, 1-ből nagyjából mondta a tanár, a másik kettő meg még várat magára :) De azokat tudom úgyis, hogy jól mentek, úgyhogy már kibírom azt az 1 hetet.
6/11 A kérdező kommentje:
és, hogy sikerültek? :)
2017. máj. 28. 20:47
7/11 anonim válasza:
Én már tudom!
Matek:98%
Magyar:97%
Töri:90%
Német:88%
Emelt fizika:82%
8/11 anonim válasza:
7-es válaszoló:
Gratulálok a kitűnő eredményeknek! :)
Nekem azért roszabb lett, de a 4-esre szóbelivel mindegyiket fel tudom majd húzni, kivéve a matekot ami 50%-os hármas marad.
9/11 anonim válasza:
Nálunk is majd hivatalosan június 6-án lehet megtudni az eredményeket. Párat viszont már tudok: a matekom az 87% lett, az emelt kémiám 53% szóbeli nélkül, a német emeltet azt már tavaly megcsináltam, az 82% lett.
10/11 anonim válasza:
Hivatalos nekünk is júni 6-án lesz, de már sikerült mindegyiket kitudakolnom.
matek 73%
magyar 88%
szakmai ágazati tantárgyak 84%
német 64%
töri 75%
a törit és a németetet sikerült egy kicsit elrontani, de remélem szóbelivel tudok húzni rajta (főleg a törin).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!