Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy sikerült a középszintű...

Hogy sikerült a középszintű informatika érettségi?

Figyelt kérdés

Nehezebb volt ez is mint a tavalyi? Vagy úgy mint a tavalyit ezt is mindenki tudja 2esre teljesíteni?

Van akinek nagyon rossz lett? És akinek nagyon jó? A feladatok fent vannak már valahol?

2010. máj. 17. 14:16
 1/2 anonim válasza:
90%
A tavalyit nem láttam, de ez teljesíthető volt. A szövegszerkesztés, prezentáció és weblapkészítés teljesen egyszerű volt. A táblázatszerkesztésbe volt egykét nehezebb függvény. Az adatbázist nem tudtam befejezni sajnos, mert elment az áram közben többször a vihar miatt, és nem mentettem közvetlen előtte. De abba is volt könnyebb, de egykét nehezebb is. Összességébe szerintem a 2-es, 3as szint teljesíthető simán, de a 4es ötöshöz már kell a gyakorlás.
2010. máj. 17. 14:31
 2/2 anonim ***** válasza:
90%

Fú basszus! A Word nagyon egyszerű volt, a Powerpoint-ban csak azt nem tudtam, mikor írta, hogy kattintással csak a hivatkozások jelenjenek meg vagy vmi ilyesmi:S azt nagyon nem tudtam.

Excelben az index hol.van-os függvényt meg bírtam csinálni, de szinte a többit nem:S Az adatbázis meg katasztrófa:S Pedig annyit tanultam rá, összes érettségit megcsináltam.áá ki vagyok akadva

2010. máj. 17. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!